07. Januar …
Catalyzator føler på den siste dagen . . .

I dag … for ett år siden … satt jeg og Mamma og pratet mens vi løste kryssord i fellesskap etter at vi hadde spist middagen jeg hadde hjulpet henne å lage … det var den siste dagen jeg opplevde min Mor som det varme levende gavmilde mennesket hun var … det var den siste dagen jeg fikk dele livet med min Mamma … det var den siste dagen. Jeg vil ikke tenke på hva jeg fant da jeg låste meg inn dagen etterpå … jeg forsøker å huske den siste dagen vi hadde sammen.

I dag var jeg på gravlunden igjen og tente ett nytt lys , et som etter teksten på lappen skal brenne i 100 timer … fire døgn … det burde brenne et lys for alle gode snille Mammaer hvert eneste sekund hver time hvert døgn hver uke hver måned hvert eneste år til ende … vi har allt å takke våre Mødre for, de gav oss livet.

Det var fint å se at lyngen sto så fint ennå, den hadde jo tilåmed fått små grønne spirer i toppene men vinteren nærmer seg så det holder vel ikke lenge.

Da jeg hadde vært på gravstedet stoppet jeg å hentet posten på veien hjemover og det var kommet en julepakke 🙂

Jeg fikk nemlig en meil for noen dager siden om at jeg hadde vunnet 24.Desember i Julekalenderen hos TV-kanalen Visjon Norge ( i og med at jeg ikke er på sånn fjæsbok så visste jeg ingenting for det var visst der de kunngjorde vinneren ) og var veldig spent på hva jeg hadde vunnet, pakka var kjempetung så jeg tippet at det var bøker eller noe sånt, men ble nesten sjokkert i overraskelse da jeg pakket opp og fant en utrolig stilig 1:10skala messingkopi av den Bibelske Paktens Ark. Så nå har jeg sånn isoporrester utover overalt her i garasjehula … sånn isopor som løsner fra beskyttelsespakningen er jo så utrolig statisk og umulig å få støvsugd … *sukk* da har jeg noe å bruke tiden på noen dager …

SE SÅÅÅÅÅ FIIIIIIIN 😀 ( med isoporrester litt her og der ) nå mangler jeg bare småkopier av stentavlene med de ti bud å putte oppi …

Jeg var også innom Mamma og Pappas tomme gamle kalde hus nede i skogen og tente ett lys der også, ett lys for kjærligheten mellom foreldre og barn, mellom barn og foreldre, den unike kjærligheten som ingen andre kan fylle.

Gularsj viste absolutt ingen interesse … skjønnhetssøvnen ivaretas som døgnets viktigste gjøremål og da er det bare å glemme å få oppmerksomhet fra den kanten.

Jeg strikker … er i raggsokkmodus og har slått ny ukesrekord i starten på det nye året, 5 par på 7 døgn ! og det er ikke babyraggiser altså men vanlig store størrelser 38 , 39 og 40 sånn ca.

Jeg er i alle fall litt fornøyd med starten på dette året, måtte det bli et supergodt år for oss alle 🙂